Profesori iz škole za strane jezike Waves-Budva, u saradnji sa osnivačem škole, D.o.o. Galiola, od 2003. godine bave se organizacijom putovanja i boravka djece i odraslih u ljetnim školama u Velikoj Britaniji.

Detalje programa i putovanja možete vidjeti OVDJE

Broj putnika u svakoj grupi je ograničen, pa savjetujemo da se prijavite što prije, kako biste imali sigurno mjesto u grupi.

Ovog ljeta nudimo vam dva različita programa:

  1. Grupni polazak 28.06-19.07

(8-18 g. i odrasli), uz pratnju profesora.

Više o školi i gradu: OVDJE

Cijena: OVDJE

      2. Individualni programi širom Velike Britanije za sve uzraste

(12-18 g. i odrasli), uz pratnju profesora., detalji OVDJE

Škole koje smo odabrali su naši provjereni partneri. Ističu se kvalitetom i pažnjom koju posvećuju svakom polazniku. Akreditovane su od British Council-a, English UK i Quality English.

Osim organizovanja grupnih putovanja, nudimo Vam stručnu pomoć u odabiru odgovarajućeg programa za učenje ili usavršavanje jezika prilagođenog Vašim potrebama i zahtjevima i kontakt sa najboljim ljetnjim školama u Velikoj Britaniji, Italiji, Španiji i Njemačkoj.

Naše partnerske škole sprovode jezičke programe za sve uzraste i nivoe znanja, kako za učenike i studente, tako i za klijente koji žele učiti ili usavršiti engleski jezik za svoje poslovne ili individualne potrebe.

Ako želite da svoje dijete pošaljete u najbolju ljetnju školu, naučite ili usavršite engleski za svoje profesionalne potrebe, spojite obrazovanje sa kulturološkim iskustvom – obratite nam se.

Naše konsultantske usluge su besplatne.