O školi

O školi

Waves je prva privatna škola stranih jezika u Budvi i jedna od prvih u Crnoj Gori. Ponosni smo na uspjeh naših učenika svih uzrasta i nivoa znanja. Škola ima licencu Ministarstva prosvjete.

Waves je zvanični pripremni centar za Cambridge ispite. Izuzetno smo uspješni u pripremanju kandidata za IELTS i Cambridge ispite.

U suradnji s priznatim evropskim školama organizujemo kurseve jezika u Velikoj Britaniji.

Za učenike koji srednju školu žele završiti u Velikoj Britaniji, nudimo konsultantske usluge, pomoć kod izbora odgovarajuće škole, upisa i vađenja vize.

Naši profesori su stručni, motivisani i kontinuirano se usavršavaju. Predavanja u školi Waves su zanimljiva,usmjerena na komunikaciju a program je prilagođen individualnim potrebama polaznika.

U radu se koriste najnovija izdanja udžbenika vodećih svjetskih izdavača.

Centar za pripremu Cambridge ispita

Škola stranih jezika Waves već godinama dobiva prestižno priznanje za uspješnu pripremu polaznika za međunarodne ispite, koje u Crnoj Gori organizuje British Council

Saznaj više!
Partnerstvo s Britanskim Savjetom

U Školi stranih jezika Waves u ponudi je i specijalizirani tečaj – TKT (Teaching Knowledge test), namijenjen nastavnicima engleskog jezika.

Saznaj više!
Cambridge University Press

Škola za strane jezike Waves je zvanični distributer knjiga za učenje engleskog jezika Cambridge University Press, vodećeg britanskog izdavača u ovoj oblasti.
U našoj knjižari, koja se nalazi u sklopu škole, (zgrada Fakulteta, Rozino bb, 2.sprat) , možete kupiti…

Saznaj više!
Školovanje u UK
Rekli su o nama
Profesori u školi Waves

Škola zapošljava diplomirane profesore jezika, s obaveznim boravkom na stranom govornom području te izvorne govornike. Naši profesori se kontinuirano usavršavaju na seminarima i konferencijama za profesore jezika, te puno ulažu u svoj profesionalni razvoj.

Saznaj više!
Kursevi

U školi Waves nastava se odvija u malim grupama, modernim i ugodno opremljenim učionicama.
Posebna pažnja se posvećuje homogenosti grupa, po uzrastu i po nivou znanja.
Ovakav pristup omogućava predavačima potpuni uvid u napredovanje svakog polaznika.
Svi kursevi su usklađeni sa CEFR standardima ( http://www.cambridgeenglishteacher.org/what_is_this )

Saznaj više!
Pravilan izbor škole stranih jezika

Poznavanje engleskog i drugih stranih jezika u današnjem poslovnom okruženju je neophodno i nezaobilazno.
Kako raste broj potencijalnih polaznika kurseva jezika, raste i broj “preduzimljivih pojedinaca” koji u ovom poslu vide priliku za brzu zaradu.
Naravno, izbor škole stranih jezika je stvar ličnog izbora, ali željeli bismo vam skrenuti pažnju na najvažnije aspekte pri izboru škole.

Saznaj više!