Rekli su o nama

“Postovani,

Prvo da se zahvalimo Vama i Vasim saradnicima za profesionalnu i dobru organizaciju ljetne skole u Exiteru, u Engleskoj. Nasa ocekivanja su sasvim ispunjena. Boravak u Engleskoj, nasem djetetu, ne samo sto je otvorio nove vidike i dragocjena poznanstva vec je obogatio onim najvrednijim – znanjem i  prijateljstvima. Takodje, zelimo napomenuti da su joj se svidjele dopunske aktivnosti, kao i izleti do Londona, Bristola i ostalih gradova… Puno pozitivnih utisaka nosi iz porodice kod koje je boravila, a za profesore su samo rijeci hvale.

Zelimo Vam sve najbolje i puno uspjeha u daljem radu. Srdacno Vas pozdravljamo i najiskrenije zahvaljujemo!”

Porodica Sjeran iz Kotora

 

”Waves School is just like my second home”

School in Totnes, UK

 

”An awesome experience, wish I could have stayed longer”

Aleksandra Radulovic, 15, Budva

 

“O školi Waves imam samo riječi hvale. Prezadovoljna svojom  učiteljicom Irenom, njenom ljubaznošću i trudom da znanje. I moja djeca Danilo i Ana  jako vole svoje nastavnice Milicu i Leu. Družićemo se, nadam se, i sledeću školsku godinu.”

Svetlana Dragović, Budva

 

“Veoma smo zadovoljni napretkom koji je naša kćerka Sara postigla u protekle dvije godine. Krenula je na engleski kad je imala dvije godine. Uvijek rado i sa veseljem ide u školicu, a vokabular joj se povećao na preko 500 riječi.

Hvala vam za sav trud!”

Ana i Milutin Bjelanović

 

Zeljela bih da se zahvalim mojoj prof. Dariji za strpljenje koje je imala radeci sa nama i za sav trud koji je u nas ulozila. Zahvaljujuci njoj, danas ponosno mogu da kazem da govorim spanski jezik!

Milica Tendzeric

 

“U skoli Waves sam provela 3 godine. Pored toga sto sam stekla znanje spanskog jezika, unaprijedila sam govornicke vjestine kroz brojne vjezbe i debate koje smo praktikovali na casovima. Uz dobro i strucno predavanje profesorke Darije Kovac, moram dodati da je sve bilo upotpunjeno drugarstvom, sto se pokazalo i nasim zajednickim boravkom u Spaniji. Ovu bih skolu preporucila svim mladim ljudima, koji zele dobro da nauce spanski i italijanski jezik, da se druze i da posle sve to koriste u svom buducem zivotu i poslu.”

Teodora Gilić