Učenje jezika u inostranstvu

Škola jezika Waves je proširila svoju djelatnost osnivanjem Edukacijskog konsaltinga Waves, koji nudi stručnu pomoć u odabiru najpodesnijeg programa za učenje ili usavršavanje stranih jezika:

                                                     uk        de        it        es        fr  

Naši konsultanti će Vam savjetom pomoći da odaberete najbolje programe prilagođene Vašim potrebama i zahtjevima, kontakt sa najboljim ljetnjim školama u Evropi, pomoć u organizaciji Vašeg putovanja i boravka u inostranstvu. Na listi naših partnerskih škola su najbolje obrazovne ustanove u kojima se podučavaju programi za sve uzraste i nivoe znanja, kako za učenike i studente, tako i za klijente koji žele učiti ili usavršiti engleski jezik za svoje poslovne ili individualne potrebe.

Svaka od preko ovih obrazovnih institucija  ima programe za inostrane studente, koji svojim kvalitetom potvrđuju primat obrazovanja u globalnoj konkurenciji. Zato sertifikati i diplome ovih škola garantuju znanje i vještine kojima ćete zasigurno biti konkurentni ne samo na evropskom, već i svjetskom poslovnom tržištu. Učenje stranih jezika otvara horizonte života kroz nove ljude i prostore, nova interesovanja i iskustva.

Ako želite da svoje dijete pošaljete u najbolju ljetnju školu, naučite ili usavršite neki od ovih jezika za svoje profesionalne potrebe, spojite obrazovanje sa kulturološkim iskustvom – obratite nam se.

Naše konsultantske usluge su besplatne.

Dugogodišnje iskustvo u organizovanju ljetnjih škola, saradnja sa najboljim evropskim obrazovnim institucijama i brojni korisnici naših programa garant su naše profesinalnosti i pouzdanosti, koje potvrđuje i preporuka Britanskog Savjeta.