Italijanski

Linguaviva LIGNANO

Datum putovanja: 05.07

Za djecu i mlade od 12 do 18g

Mogućnost boravka i 3 nedjelje

2 sedmice, grupni polazak s vodičem za 8 i više prijavljenih. Za manje učenika, praćeni transfer i 24satni nadzor.

Škola Linguaviva osnovana je 1976. godine i prvi put je proglašena za najbolju jezičku školu u Italiji 2006. godine, a zatim čak 3 puta za redom – 2009, 2010. i 2011. Kao potvrdu za stručnost profesionalizam dobila je akreditaciju italijanskog Ministarstva obrazovanja i svetsku potvrdu kvaliteta Certificate ISO 9001.

Kamp je namijenjen polaznicima od 12 do 18 godina. Učenici su podijeljeni prema uzrastu: od 12 do 14, od 15 do 16 i od 17 do 18 godina. Nastava i program aktivnosti prilagođeni su uzrastu. Jedna od velikih prednosti kampa je da se nastava odvija u istom kompleksu gdje se nalazi i smještaj.

Sve sportske aktivnosti odvijaju se pod nadzorom instruktora koji polaznicima pomažu da razviju sportske vještine i da što više komuniciraju na italijanskom. Vannastavne aktivnosti pažljivo su planirane i posebno važne jer učenici u neformalnom okruženju, kroz sport i zabavu, vježbaju italijanski i stiču prijatelje iz čitavog svijeta. Popodnevne aktivnosti podeljene su u dva vremenska intervala – od 15:00h do 16:30h i od 16:30h do 18:00h. Polaznici mogu odlučiti u kojim aktivnostima žele da učestvovati. Svaka aktivnost je pod nadzorom osoblja kampa.

Nedjeljom se organizuju cjelodnevne ekskurzije u Veneciju, Veronu i Trst. Tokom ovih edukativnih ekskurzija polaznici mogu dobiti zadatak da opišu svoje utiske ili da intervjuišu prolaznike kao dio projekta koji kasnije prezentuju na času.

Učenici su smješteni u rezidenciji kampa u dvokrevetnim, trokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama na bazi punog pansiona. Sve sobe imaju svoje kupatilo.

Cijena uključuje:

Program italijanskog jezika sa navedenim brojem časova, smeštaj i ishrana prema tabeli, aktivnosti, jedan cjelodnevni izlet u toku dvije nedjelje, dijagnostički test na početku kursa i sertifikat po završenom kursu,

U cijenu nije uključeno:

Troškovi registracije 80€, putno osiguranje, avionski prevoz i transferi .

 

Tabela za školu Lignano - italijanski

 

Ako tražite specijalizovani program, pomoći ćemo Vam oko izbora škole. Pri izboru škole uvijek uzimamo u obzir kriterije kao što su veličina grupe, godine polaznika, vrsta smještaja. Znamo koje škole nude najbolje programe za  jezik medicine, turizma, nastave, priprema međunarodnih ispita.

Važan faktor pri izboru škole za nas je i dobra atmosfera. Vaši rezultati će biti bolji ako ste opušteni i učite u prijateljskoj atmosferi. Pomoći ćemo Vam pri registraciji, izboru smještaja (apartman, porodica, kampus…). Nakon upisa, ostajemo u stalnom kontaktu sa školom kako bismo bili sigurni da je vaš boravak ugodan i uspješan.