Njemački

Sprachinstitut Dialoge, Lindau

tbodensee_21

Datum putovanja: 19.07-02.08

Mogucnost boravka i 3 nedjelje

Za djecu od 12 do 16 g

Za studente i odrasle (17+)

Lokacija: u gradiću Lindau, na Bodenskom jezeru (Constance) na tromeđi Njemačke, Švajcarske i Austrije.

Škola: Ova izuzetna škola  je idealna za one koji vole prirodu, aktivno učenje i  raznovrsne aktivnosti. Bezbjednost  malog mjesta i 24-satni nadzor idealni su za djecu koja prvi put putuju i nisu navikla na veliki grad. Djeca i tinejdžeri uzrasta 11-16 godina svakog dana pohađaju intenzivnu nastavu (20 časova sedmično), i imaju dinamičan program aktivnosti i izleta u prekrasnu prirodu alpskog regiona.

Smještaj:

  • 13-16 god: Puni pansion u provjerenim i brižnim porodicama koje se trude da vam boravak učine što zanimljivijim. Druženje u porodici daće vam priliku da lako i brzo savladate komunikaciju na njemačkom jeziku.

 

  • 12-14 god: U kampusu Bregenz, sa djecom vašeg uzrasta, u dvokrevetnim sobama, puni pansion.

 

  • 15-16 god: U kampusu Lindau, sa tinejdžerima vašeg uzrasta, u četverokrevetnim sobama, puni pansion.

Škola Dialoge takođe nudi kurseve za studente i odrasle, pripremu međunarodnih ispita (škola je zvanični ispitni centar Goethe Instituta), biznis kurseve, kao i kurseve uz radnu praksu. Zbog velikog interesovanja za ovu skolu molimo vas da nam se što prije javite.

Za sve dodatne informacije molimo da nam se obratite na mail.

Tabela za školu Dialoge - njemački

 Putovanje: Avionom Podgorica-Zurich, povratni transfer Zurich-Lindau: 80€ po osobi. Minimum u grupi: 8 osoba.

Cijena avio karte: 260€

Pratioci grupe:  Profesori/saradnici škole Waves, + 24-nadzor u kampusu.. Ako grupa broji manje od 8 učenika, oni imaju 24-satni nadzor u kampusu.

Welcome to dialoge Lindau <- pogledajte prezentaciju škole Dialog u pdf formatu

ili njihovu video prezentaciju na youtube-u

 

 

ACTILINGUA, Beč

Pogledajte  program naše škole – partnera u Beču

Ovaj program je idealan za samostalnije učenike i studente koji žele putovati bez pratnje, maksimalno iskoristiti svoj boravak u Austriji, i komunicirati na njemačkom sa profesorima, kao i studentima iz čitavog svijeta.

Sve cijene su prikazane na sajtu. Molimo Vas da nam se obratite za sve detalje, program, prezentaciju, fotografije škole.

Kursevi za uzrast 12-17

 

Kursevi za uzrast 16 +

 

 Ako tražite specijalizovani program, pomoći ćemo Vam oko izbora škole. Pri izboru škole uvijek uzimamo u obzir kriterije kao što su veličina grupe, godine polaznika, vrsta smještaja. Znamo koje škole nude najbolje programe za  jezik medicine, turizma, nastave, priprema međunarodnih ispita.

Važan faktor pri izboru škole za nas je i dobra atmosfera. Vaši rezultati će biti bolji ako ste opušteni i učite u prijateljskoj atmosferi. Pomoći ćemo Vam pri registraciji, izboru smještaja (apartman, porodica, kampus…). Nakon upisa, ostajemo u stalnom kontaktu sa školom kako bismo bili sigurni da je vaš boravak ugodan i uspješan.