Skills for English UKVI

Predstavljamo vam Skills for English (UKVI), novu Kvalifikaciju za Engleski jezik u Velikoj Britaniji, odobrenu od strane UK Home Office-a – jednostavnu, brzu i pristupačnu.

Širi izbor lokacija, veći izbor datuma testiranja; Skills for English (UKVI) je kvalifikacija koja omogućava vašim kandidatima da pokažu svoje znanje engleskog jezika u različite svrhe, uključujući posao, studiranje ili naseljavanje. Kandidati mogu da izaberu nivo ispitivanja koji im je potreban, od početnog do najvišeg, bilo za dvije vještine, govor i slušanje, ili za četiri vještine, govor, slušanje, čitanje i pisanje. Na taj način znate da vaši kandidati pripremaju i polažu upravo onaj nivo testa potreban za odabranu svrhu – ni više, ni manje.

Svi testovi Skills for English (UKVI) polažu se na računaru. Čitanje i slušanje se automatski označavaju tokom samog testiranja; govor i pisanje se snimaju digitalno tokom sesije i označavaju od strane obučenih ocjenjivača (koji nemaju uvid u lične podatke vaših kandidata) nakon završetka testa. To znači da se kandidati mogu kretati redom kroz svaki dio testiranja veština u jednoj sesiji i dobiti rezultate za samo 14 dana.

Da biste saznali više o Skills for English (UKVI) posjetite stranicu : www.skillsforenglish.com

Informacije o partneru:

Škola stranih jezika “Waves”, Budva, Crna Gora, Akademija znanja, Žrtava fašizma 56
Tel.: 067 285 555, email: 
skolawaves@gmail.com website: www.skolawaves.com

Usluge testiranja Skills for English (UKVI) u Crnoj Gori pruža Škola stranih jezika “Waves”, – primarno, sigurno i bezbjedno okruženje za testiranje koji ispunjava standarde koje je postavila Agencija za vize i imigraciju Ujedinjenog Kraljevstva.

Da biste saznali više o pružanju usluge Skills for English vašim kandidatima, kontaktirajte:

Tel.: 067 285 555, email: skolawaves@gmail.com

Zašto Skills for English?

Skills for English program je praktičan, brz i pristupačan, a osmišljen je kako bi proces organizacije testova i postizanje cilja u vezi zahtjeva za vizu učinili što više prilagodljivim i jednostavnim.

  • Visoka stopa prolaska nakon prvog testiranja
  • Široka dostupnost test centara i sesija (izbor od 16 test centara sa dostupnim redovnim test sesijama)
  • Nivoi testiranja se tačno podudaraju sa potrebnom vrstom vize
  • Test jedne sesije koji je u potpunosti baziran na računaru, bez prisutnosti ispitivača
  • Automatski obiljleženi odgovori vještina čitanja i slušanja, sa vještinama govora i pisanja koje su obiljležene od strane stručnih lica za ocjenjivanje, koji ne vide lične podatke vaših učenika
  • Brzo okretanje pri označavanju polja, a rezultati bi bili dostupni za samo 14 dana

 

Detaljnije o testu Skills for English

Skills for English – Redefinisani testovi iz engleskog jezika.

 Skills for English (UKVI) nije samo novina na SELT tržištu, to je nova vrsta testa koja koristi najsavremeniju tehnologiju kako bi se osiguralo da vaši studenti obezbijede i testiranje i prolazak na testu, jednostavno, brzo i povoljno.

  • Obilježavanje čitanja i slušanja na računaru
  • Obilježavanje govora i pisanja od strane anonimnog lica
  • Lako korišćenje Portala za kandidate i Platforme za rezervacije
  • Isporuka Isključivo putem računara (bez ocjenjivača licem u lice)

Skills for English (UKVI) zajednički su razvili i ustupili PSI i SQA, što od strane PSI donosi više od 70 godina iskustva u pružanju Usluge Softvera kao rješenje za testiranje značajnih funkcija i globalnu procjenu, u koje povjerenje imaju Vlada, Udruženja i Uprave, Škole i Korporacije sa liste Fortune 500.

Sadržaj testa Skills for English (UKVI) obezbeđuje Škotska uprava za kvalifikacije (SQA) – škotsko nacionalno tijelo za dodjeljivanje priznanja i akreditaciju. Odgovorna je za razvoj, isporuku i akreditaciju diploma, kurseva i procjena koje svake godine pohađa hiljade kandidata u školama, koledžima, trening centrima i na radnim mjestima. SQA kvalifikacije pružaju hiljade profesora za podučavanje i obuku u Škotskoj širom Velike Britanije i širom svijeta.

Prelazak na Skills for English

Pokretanje programa Skills for English (UKVI) pružilo je jednostavniju, prikladniju i pristupačniju opciju testa za podnosioce zahtjeva za britansku vizu, ali ako su vaši studenti već obučeni za polaganje drugog SELT testa, ali su u zastoju zbog poteškoća u pronalaženju odgovarajuće test sesije, stvorili smo vodič koji će vam pomoći da to učenje usmerite u uspešno završavanje testa Skills for English (UKVI).

Za kopiju ovog vodiča obratite se na skolawaves@gmail.com

Materijali za učenje jezika, video tutorijali o testu i linkovi za vježbanje dostupni su na www.skillsforenglish.com

Želiš se upisati?