Engleski za tinejdžere

Osnovni kurs

 

 

Ovaj tečaj je namijenjen tinejdžerima koji nisu zadovoljni svojim znanjem engleskog jezika i žele obnoviti gramatiku, usvojiti novi vokabular  i „progovoriti“ na engleskom. Održava se u terminima prilagođenim školskom rasporedu učenika, dva puta sedmično po 75 minuta. Počinjemo od elementarnog nivoa, A2.

Uz Cambridge udžbenike i gramatiku te komunikativne aktivnosti, učenici na zanimljiv način usvajaju novi vokabular i jezične konstrukcije.

Vrijeme trajanja: 7 i po mjeseci, od septembra do juna, sa pauzom za zimski raspust i praznike

Lokacija: Akademija znanja, Budva.
Mjesečna cijena: 90 €, plaćanje: mjesečno, unaprijed

Besplatne konsultacije za pomoć sa školskim gradivom za učenike osnovne škole.

Na kraju godine učenici polažu ispit, a u konačni rezultat ulaze i ocjene ostvarene na testovima tokom školske godine (Unit tests).

 Po uspješno položenom ispitu učenici dobiju Sertifikat Škole stranih jezika Waves,  priznat na teritoriji Crne Gore (licenca Ministarstva prosvjete), a nivoi ispita usklađeni su sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike, CEFR  https://www.coe.int/en/web/common-european-framework-reference-languages/level-descriptions

Napredni kurs

 

 

Ovaj tečaj je namijenjen učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima koji žele brzo napredovati i dovesti svoj engleski do visokog nivoa, i to sve četiri vještine: govor, pisanje, čitanje i slušanje s razumijevanjem. 

Naši iskusni profesori individualno pristupaju svakom učeniku i pomažu da postignu visoke rezultate na Cambridge ispitima. Priprema za ispit je sastavni dio programa, ali samo polaganje Cambridge ispita nije obavezno.

Ako se odlučite na polaganje, više informacija OVDJE

Vrijeme trajanja: 7.5 mjeseci, od septembra do  juna, sa pauzom za zimski raspust i praznike.

 Lokacija: Akademija znanja, Budva.
Mjesečna cijena: 72 €, plaćanje: mjesečno, unaprijed

Želiš se upisati?