Priprema za FCE, CAE i IELTS

Uspjeh na Cambridge English Qualifications ispitu donosi vam međunarodno priznatu diplomu. Ove kvalifikacije za opšti engleski dokazuju da možete da govorite i pišete engleski jezik dovoljno dobro da možete da radite ili studirate u okruženju u kojem se govori engleski jezik, upišete postdiplomske studije ili jednostavno dokažete da ste unaprijedili svoje znanje engleskog jezika

Cambridge Young Learners

Cambridge Young Learners ispiti za djecu: osmišljeni su tako da ocijene znanje engleskog jezika kod djece između sedam i dvanaest godina. Ispiti Cambridge English: Young Learners (YLE) dostupni su na tri nivoa ocjenjivanja (Starters, Movers i Flyers) koji podstiču djecu na rad tokom kojeg se prati njihov napredak i dodjeljuje odgovarajući sertifikat mjesec dana nakon polaganja.

Cambridge ispiti na nivou A2 i B1

Priprema i polaganje Cambridge ispita na nivou A2 i B1: KET i PET for Schools. Ovi ispiti pokazuju da možete da komunicirate na osnovnom nivou engleskog jezika u svakodnevnim praktičnim situacijama i usmjereni su ka interesima i iskustvima djece školskog uzrasta. Također su dobar osnov ako želite da studirate za profesionalnu kvalifikaciju za engleski jezik. Dodjeljuje se međunarodno priznati sertifikat.

Škola Waves je zvanični pripremni centar za ove ispite, pa su cijene sa popustom.